Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: să evităm conflicte în stradă

Tăriceanu: să evităm conflicte în stradă

Tăriceanu: să evităm conflicte în stradă
19 Apr 2007   •   15:20

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a ieşit cu o declaraţie de presă la scurt timp după discursul preşedintelui Traian Băsescu din Piaţa Universităţii. ?Doresc să fac un apel la calm şi este de dorit să evităm transferarea conflictelor în stradă?, a afirmat Tăriceanu, precizând că a avut o convorbire telefonică cu preşedintele Comisia Europeană, Manunel Barroso, care şi-a exprimat convingerea că România va reuşi să depăşească acest moment delicat.

?Îmi asum pe deplin actul de guvernare, cu atât mai mult cu cât România va avea nevoie de cineva la cârmă în următoarele luni?, şi-a continuat premierul discursul. El a dat asigurări că instituţiile statului funcţionează normal, iar România trebuie să îşi fixeze ca obiective o integrare cât mai reuşită.

Tăriceanu cere demisia preşedintelui
La câteva minute după anunţarea votului din Parlament, premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut preşedintelui să-şi respecte decizia de a demisiona din funcţie. Prim-ministrul a afirmat că decizia Parlamentului este perfect constituţională şi că demisia preşedintelui poate fi catalogată ca o recunoaştere a greşelilor făcute în timpul mandatului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close