Antena 3 CNN Politică 'Tăriceanu se va confrunta cu o moţiune PSD'

'Tăriceanu se va confrunta cu o moţiune PSD'

'Tăriceanu se va confrunta cu o moţiune PSD'
22 Mai 2007   •   14:02

Conservatorii s-au reunit în această dimineaţă în cadrul Biroului Politic. În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PC Dan Voiculescu a declarat că, după referendum, se constată o stare de confuzie în partidele politice, o debusolare şi numeroase lupte interne. ?Se poate vedea o strategie perversă şi vicleană a preşedintelui care doreşte să accentueze bătălia politică între PSD şi PNL?, a susţinut Voiculescu.

Mai mult, el a explicat că ?partidul prezidenţial? condus de Theodor Stolojan ar urma să încerce o coagulare cu alte partide, după care să facă alipirea la PD. ?PNL, din păcate pentru el, are probleme majore şi încearcă o construcţie cu nişte forţe politice care nu reprezintă practic nimic?. Voiculescu a avertizat guvernul Tăriceanu că în următoarele 2 săptămâni va trebui să facă faţă unei moţiuni de cenzură iniţiate de PSD.

În acest context, liderul PC a afirmat poziţia partidului pe care îl conduce: ?noi suntem partid de opoziţie şi vom rămâne aşa până la următoarele alegeri. (...) Este firesc să votăm dacă va apărea o astfel de moţiune. E greu de crezut că România poate avea stabilitate cu Guvernul Tăriceanu?, a încheiat Voiculescu.

În ceea ce priveşte formula guvernamentală PD-PSD, conservatorul a afirmat că un rol principal în acest plan îl are preşedintele Traian Băsescu, ?care e în stare să facă orice să distrugă PNL şi pe Tăriceanu?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close