Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: "văd o serie de voci care se ridică şi întreabă - de unde bani?"

Tăriceanu: "văd o serie de voci care se ridică şi întreabă - de unde bani?"

Tăriceanu: "văd o serie de voci care se ridică şi întreabă - de unde bani?"
05 Iul 2007   •   23:48

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu vrea cu orice preţ să salveze agricultura. Are un plan pe termen lung, pe care este decis să-l pună în aplicare. Cuprins de entuziasm creator, Tăriceanu a reuşit o performanţă unică: a văzut voci. Neimpresionat, ministrul Agriculturii - adică cel care ar fi trebuit să se arate cât se poate de interesat de discursul şefului - a adormit ca un Saint-Bernard, vara, în faţa cabanei.

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu şi-a început discursul cu o avertizare de tip electoral. ?Ştiu că nivelul de aşteptare este mare, dar nu putem face într-un an ceea ce s-a distrus sau nu s-a făcut în 17 ani?. După ce a discutat puţin despre hectare, culturi şi irigaţii, primul ministru şi-a amintit de pensii. Şi dacă tot a vorbit despre pensii, a considerat că e momentul oportun să-l articuleze scurt pe Traian Băsescu. ?Văd o serie de voci care se ridică şi întreabă - păi de unde bani? Ăştia care întreabă nu sunt la curent cu realităţile economice din acest moment, din România?.

Călin Popescu-Tăriceanu s-a arătat nemulţumit - pentru a doua zi consecutiv - de cei care îl acuză că adoptă măsuri de stânga, pentru a câştiga în popularitate. ?Ce să fac 4 ani? Să nu măresc pensiile pentru că sunt liberal??.

Zbaterile politico-agricole ale şefului său l-au lăsat rece pe Decebal Traian Remeş. Ministrul Agriculturii a adormit, la 10 minute de la începerea discursului premierului, legănat de cuvintele care se auzeau pe fundal: ?secetă?, ?culturi?, ?irigaţii?, ?agricultură?, ?fonduri?, ?buget?.

Tăriceanu: văd voci...

 

Observator

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close