Antena 3 Politică Tinerii liberali au găsit 'flota lui Băsescu'

Tinerii liberali au găsit 'flota lui Băsescu'

10 Mai 2007   •   16:14
Tinerii liberali au găsit 'flota lui Băsescu'

Membrii Organizaţiei Tineretului Naţional Liberal Sector 2 au 'descoperit', joi, chiar în Parcul Tineretului din Capitală, flota presupus a fi fost vândută pe vremea când Traian Băsescu a fost ministru al Transporturilor. De fapt, tinerii liberali au lansat în fântânile arteziene din parc 148 de bărcuţe de jucărie, numărul de nave care ar fi fost vândut în mandatul de ministru al Transporturilor al lui Traian Băsescu. Pe fiecare bărcuţă de jucărie, liberalii au scris numele fiecărei nave a flotei dispărute.

'Am ţinut să demonstrăm tuturor cetăţenilor că e vorba de adevărata ţeapă pe care Traian Băsescu a dat-o tuturor românilor', a afirmat preşedintele TNL Sector 2, Florin Melciu, având în vedere faptul că în parc, Tineretul PD montase 322 de ţepe. Un membru al PNL Sector 2, Orlando Ivan, l-a imitat chiar pe Traian Băsescu. 'Uitaţi-vă bine! Aici este flota!', a susţinut personajul Traian Băsescu, în interpretarea lui Orlando Ivan, având în braţe o bărcuţă de jucărie. Tinerii liberali au declarat că se aşteaptă ca bărcuţele de jucărie să dispară, aşa cum a dispărut şi flota comercială a României.

Rompres

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close