x close

Tomac, despre modificările la legile justiţiei: „Societatea trebuie să reacţioneze”

23 Aug 2017   •   19:31
Tomac, despre modificările la legile justiţiei: „Societatea trebuie să reacţioneze” Foto: Agerpres

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, consideră că modificarea pachetului de legi privind justiţia prin care procurorul general şi şefii DNA şi DIICOT vor fi numiţi de CSM la propunerea ministrului Justiţiei, preşedintele fiind exclus din procedură, urmăreşte politizarea totală a justiţiei, propunerile lui Tudorel Toader fiind „inadmisibile”. Tomac susţine că „PSD vrea să revină la perioada în care dosarele privind anchetarea unor politicieni erau decise în sediul de partid din Kiseleff”, potrivit news.ro.

„Iniţitiva ministrului de justiţie, Tudorel Toader, prin care acesta doreşte sa scoată din procedura de numire a şefilor de Parchete a Preşedintelui României, arată că, în fapt, PSD pune în practică ceea ce şi-a dorit dintotdeauna: control total pe justiţie. Practic, prin aceste modificări se va reveni la perioada în care dosarele privind anchetarea unor politicieni erau decise în sediul PSD din Kiseleff”, consideră Eugen Tomac.

„Propunerea lui Tudorel Toader este inadmisibilă şi cred că societatea trebuie să reacţioneze pe măsură”, a subliniat Tomac.

Citeşte mai multe despre:

eugen tomac modificari legi justitie societate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati