Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a sunat la Ambulanţă pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase

Traian Băsescu a sunat la Ambulanţă pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase

Traian Băsescu a sunat la Ambulanţă pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    21 Iun 2012   •   09:26

Preşedintele Traian Băsescu a telefonat miercuri noapte la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a afla care este starea de sănătate a lui Adrian Năstase, după ce acesta a fost internat de urgenţă la Floreasca, în urma tentativei de sinucidere, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Adrian Năstase s-a împuşcat. Fostul premier are patru plăgi şi va intra în operaţie. Imagini LIVE de la Spitalul Floreasca şi locuinţa din Zambaccian
  
Altfel, de starea lui Năstase s-au arătat interesaţi mai mulţi colegi ai acestuia din PSD, printre care Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie şi Dan Şova, aceştia vizitându-l la spital pe fostul premier.
  
Adrian Năstase are patru plăgi în urma tentativei de sinucidere de miercuri seară, iar operaţia la care urmează să fie supus va presupune, în primul rând, îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.
  
"La aceeaşi operaţie, vor fi făcute şi intervenţii de chirurgie plastică şi reparatorie, acolo unde va fi cazul", au mai spus sursele citate.
  
Potrivit aceloraşi surse, glonţul cu care fostul premier a vrut să se sinucidă a intrat în corpul acestuia prin partea stângă, zona muşchiului sternocleidomastoidian, a trecut pe lângă cartilagiul tiroidian, apoi a ricoşat sub claviculă şi a ieşit prin dreapta, prin muşchiul deltoid.






×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close