Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu despre "imaginea de bărbat care calcă strâmb", referindu-se la relaţia extraconjugală cu Udrea

Traian Băsescu despre "imaginea de bărbat care calcă strâmb", referindu-se la relaţia extraconjugală cu Udrea

Traian Băsescu despre "imaginea de bărbat care calcă strâmb", referindu-se la relaţia extraconjugală cu Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de O.P.    |    19 Mar 2012   •   10:32

Preşedintele Traian Băsescu a calificat, duminică, drept "murdare" atacurile "Băsescu-Elena Udrea, relaţii extraconjugale", apreciind totodată că liderul PSD Victor Ponta dă dovadă de un comportament "degradant" al unui "bărbat slab" atunci când "se bate, în principal, cu femeile".

"Este o copilărie, pentru că au încercat, de fapt, să şubrezească singurul loc în care eu îmi găsesc liniştea şi a fost bine gândită. Uitaţi-vă la Antena 3 şi la Realitatea, când era Vîntu, acele două posturi au fost focusate în atacurile "Băsescu - Elena Udrea, relaţii extraconjugale", pentru că ştiau foarte bine - au fost bine documentaţi oamenii - că punctul meu de maximă rezistenţă este familia", a spus Băsescu.

Şeful statului a apreciat că "imaginea că am calcat strâmb în viaţa conjugală este indusă, aşa cum a fost şi cea indusă de Ponta că după consultări îmi căutam sticla de whisky pe jos".

De asemenea, Băsescu a comentat că Victor Ponta "se bate în principal cu femeile", acesta fiind "unul din misterele comportamentului public" al liderului PSD. "Niciodată nu aş putea să fac ce face domnul Victor Ponta. (...) Victor Ponta se bate în principal cu femeile, de dimineaţa până seara are cu Roberta Anastase, are cu Elena Udrea, are cu Oana Mizil. Probabil mai urmează decapitări. Parcă e o refulare împotriva femeilor. Bărbaţii slabi şi lipsiţi de caracter îşi fac ţinte din femei. (...) Pentru un bărbat este degradant. E unul dintre misterele comportamentului public al lui Ponta", a spus şeful statului.



×
Subiecte în articol: infidelitate
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close