Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre moțiunea de cenzură: ”O parodie în care s-a transferat o problemă internă a PSD-ului în instituțiile statului”

Traian Băsescu, despre moțiunea de cenzură: ”O parodie în care s-a transferat o problemă internă a PSD-ului în instituțiile statului”

Traian Băsescu, despre moțiunea de cenzură: ”O parodie în care s-a transferat o problemă internă a PSD-ului în instituțiile statului”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
21 Iun 2017   •   13:27

Senatorul PMP, Traian Băsescu, a declarat că moţiunea de cenzură reprezintă "o parodie, în care s-a transferat o problemă internă a PSD în instituţiile statului". 

"Prestaţie de premier care nu are vlagă, nu are suport, a încercat justificări, dar la fel de justificativ a încercat să fie şi Dragnea.”, a răspuns Băsescu, la o întrebare care viza prestația premierului din Parlament. 

Totodată, el a catalogat moţiunea de cenzură drept o parodie. 

”O parodie de moţiune în care s-a transferat o problemă internă a PSD-ului în instituţiile statului, din păcate. Şi nu la orice instituţii, ci la Guvern şi Parlament, iar PSD nu face decât să confirme că este inapt pentru guvernare. După părerea mea, indiferent care va fi rezultatul votului de astăzi, PSD trebuie trecut în opoziţie. Amândoi ar trebui să plece, uitaţi-vă la Liviu Dragnea - a creat un sistem politic de dominare a deciziei în România specific perioadei comuniste. Adică a adus din nou partidul în toate cele ce sunt. La Guvern el lucra direct cu miniştrii lui Grindeanu, în Parlament este o singură voce, a lui. În agenţii, în teritoriu, nu se întâmplă decât ce vrea partidul", a mai afirmat senatorul PMP.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close