Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre revenirea în politică: Masa la care mă aşez o stabilesc eu şi nimeni altcineva

Traian Băsescu, despre revenirea în politică: Masa la care mă aşez o stabilesc eu şi nimeni altcineva

Traian Băsescu, despre revenirea în politică: Masa la care mă aşez o stabilesc eu şi nimeni altcineva
de G.S.    |    23 Mar 2013   •   12:09

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Convenţia PDL, că după ce îşi încheie mandatul va reveni în politică, având ca obiectiv "2016 - dreapta la putere", dar că nu îi trece prin cap să se aşeze în fruntea unui partid, iar masa la care se va aşeza o stabileşte el şi nimeni altcineva.
   
"Am spus ca voi reveni în politică şi voi reveni având ca obiectiv 2016 - dreapta la putere. Să nu vă gândiţi că îmi trece prin cap să mă aşez în fruntea vreunui partid. Voi fi acela care cu experienţa mea, cu autoritatea mea şi sper eu cu credibilitatea cu care îmi voi termina mandatul voi putea să ajut această construcţie", a spus Traian Băsescu în încheierea discursului pe care l-a ţinut la Convenţia Naţională a PDL.
   
"Am văzut că la acest anunţ au fost diverse oferte din partea actualilor candidaţi la funcţia de preşedinte. Vreau să fie clar pentru toţi că masa la care mă aşez după ce îmi termin mandatul o stabilesc eu şi nimeni altcineva", a subliniat Traian Băsescu.
   
"Închei sperând că prin discursul meu v-am făcut să înţelegeţi ce a fost în guvernare şi mai ales să înţelegeţi de ce m-a durut cumplit, că unii şi-au făcut campanie pe seama măsurilor luate, având mesajul Antenei 3. Vă mulţumesc mult, vă doresc succes şi vă asigur de toată dragostea mea. Iar astăzi, vă doresc să vă găsiţi soluţia corectă. La revedere!", a spus Băsescu la finalul discursului său, care a durat aproximativ 40 de minute.

×
Subiecte în articol: presedinte pdl Conventie
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close