Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, schimb de replici cu Călin Popescu Tăriceanu: ”Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută”

Traian Băsescu, schimb de replici cu Călin Popescu Tăriceanu: ”Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută”

Traian Băsescu, schimb de replici cu Călin Popescu Tăriceanu: ”Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută”
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Feb 2017   •   14:55

Traian Băsescu a avut un schimb de replici cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema protocoalelor care ar fi fost încheiate între DNA, Parchete și SRI, la solicitarea CSAT-ului.

Fostul președinte al României a ținut să sublinieze că din CSAT a făcut parte și Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de prim-ministru. Prezent în plenul Parlamentului, Tăriceanu a ținut să-i reamintească fostului președinte și de perioada în care prim-ministru a fost Emil Boc.

Tăriceanu: ”Domnule președinte, stimați colegi, sunt convins că aritmetica e imbatabilă. Patru ani de mandat ai mei, trei ai lui Ponta, dumneavoastră ați avut 10 ani. Boc nu se pune! (...) Dar dumneavostră ați spus în nenumărate rânduri: sunt cel mai bine informat om din țară; toate informațiile ajung la mine. Și atunci vă întreb un lucru, cum de această informație nu a ajuns la dvs. Ori erați vine informat, ori ați fost tras pe sfoară?”

Băsescu: ”Am ajuns la concluzia că pot să-mi mențin afirmația. Am fost cel mai bine informat om politic, dar n-am știut decât 10 la sută. În condițiile astea vă dați seama cât știu cei doi președinți de camere”.

Tăriceanu: ”Fiecare cu gașca lui. Dumneavoastră cu serviciile, noi cu cetățenii”

Băsescu: ”Asa este, am văzut cât sunteți cu cetățenii numai zilele astea, în Piața Victoriei. Și vă mai pot spune ceva. Se vede cât sunteți cu cetățenii, că toți v-ați pitit de frică pentru că vi s-au făcut publice numerele de telefon. De ce fugiți de cetățeni, vorbiți cu ei la telefon”.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close