Turcan: PSD inventează taxe, impozite şi îi pedepseşte pe cei care muncesc. PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare!

de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   14:50
Turcan: PSD inventează taxe, impozite şi îi pedepseşte pe cei care muncesc. PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare! Hepta

Vicepremierul Raluca Turcan spune că PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare, acuzând "PSD și sateliții că sunt praf economic", iar social-democraţii "inventează taxe și impozite", taxându-i astfel pe românii care muncesc.

"PNL va apăra cu toată forța cota unică de impozitare!

Cota unică valorizează munca și sprijină interesele angajaților productivi — cine câștigă mai mult plătește deja la stat mai mult.

Din când în când, PSD se mai gândește cum să-i pedepsească și să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 și PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor!

Se confirmă din nou că PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc și care aduc plus-valoare în economie.

Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înțeleagă: sunt praf economic și toate acțiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru", este mesajul transmis, luni, de prim-vicepreședintele liberalilor Raluca Turcan, pe pagina de Facebook.

Parteneri
sati
x close