Antena 3 CNN Politică UDMR. "Limbajul lui Traian Băsescu este indecent"

UDMR. "Limbajul lui Traian Băsescu este indecent"

UDMR. "Limbajul lui Traian Băsescu este indecent"
08 Mai 2007   •   22:42

După ce luni Traian Băsescu s-a declarat consternat de colaborarea dintre UDMR şi PRM în privinţa suspendării sale din funcţie, liderul UDMR a declarat că limbajul preşedintelui suspendat este indecent. ?Dacă mai mulţi îţi spun că eşti beat, te duci şi te culci?, a spus Marko Bela. Liderul UDMR a negat orice colaborare cu PRM şi a spus că discursul lui Traian Băsescu în care ameninţă parlamentarii care au votat suspendarea sa încalcă Constituţia şi este mai degrabă pro-sovietic. Marko Bela a mai precizat că se duce o luptă a dosarelor la Parchet, acest fapt fiind demonstrat de începerea urmării penale a ministrului Comunicaţiilor, Zsolt Nagy.

Preşedintele UDMR a mai precizat că l-a felicitat pe Nicola Sarkozy pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, spunând că susţinătorii lui Traian Băsescu ce susţin preluarea modelului republicii prezidenţiale franceze trebuie să vadă că există o diferenţă foarte mare a discursurilor politice între România şi Franţa.

Marko Bela a ţinut să amintească faptul că pe 18 mai va avea loc, la Satu Mare, reuniunea Consiliului Administraţiilor Locale al UDMR, în care membrii partidului vor face un bilanţ al activităţii aleşilor din teritoriu în condiţiile în care a mai rămas doar un an până la alegerile locale.

În ceea ce priveşte referendumul, Bela a declarat că UDMR va duce o campanie decentă de susţinere a demiterii lui Traian Băsescu. Liderul UDMR s-a arătat nemulţumit de felul în care decurge campania pentru scrutinul din 19 mai.

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close