Antena 3 CNN Politică Udrea: Băsescu a întins o mână PNL

Udrea: Băsescu a întins o mână PNL

Udrea: Băsescu a întins o mână PNL
06 Iun 2007   •   20:58

Elena Udrea aruncă o nouă bombă! Ce-i drept, cam mică, de dimensiuni apropiate unei fumigene... Invitată la emisiunea "Ştirea Zilei" de la Antena 3, fosta consilieră prezidenţială a declarat că nu exclude ca în curând, PNL să fie zguduit de o răzmeriţă internă, care să ducă la eliminarea lui Călin Popescu-Tăriceanu din fruntea formaţiunii. Elena Udrea crede că există două variante prin care Tăriceanu poate fi dat laoparte. Prima: membrii din teritoriu, nemulţumiţi de faptul că premierul a dus partidul de la 20% spre 6%, pot să îl tragă la răspundere pe actualul lider al liberalilor. A doua variantă: Dacă trece moţiunea de cenzură a PD şi Guvernul cade, Elena Udrea este sigură că PNL îl va uita şi îl va abandona pe Tăriceanu.

Elena Udrea a mai declarat la "Ştirea Zilei" că preşedintele Traian Băsescu dă practic o şansă PNL, iar ideea unui guvern PD-PNL-PLD ?este o mână întinsă liberalilor?, pentru că dacă Tăriceanu rămâne la conducerea PNL şi a Guvernului, liberalii nu mai intră în Parlament. Secretarul executiv al PD crede că reîntoarcerea la formula Alianţei D.A. este benefică PNL.

?Tăriceanu şi-a format un cabinet total incompetent?, iar poporul a ales programul şefului statului la referendum şi i-a arătat clar premierului, pe 19 mai, că nu mai are ce căuta la palatul Cotroceni, spune cea mai celebră blondă din PD.

Cât despre eventuala intrare la guvernare a PSD, Elena Udrea este sigură că social-democraţii nu vor reajunge la putere decât dacă ?îi aduce Tăriceanu?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close