x close

Udrea: Dacă se dovedeşte că Guvernul a greşit cu aceste măsuri, ar trebui să îşi dea demisia

30 Mai 2010   •   16:59
Udrea: Dacă se dovedeşte că Guvernul a greşit cu aceste măsuri, ar trebui să îşi dea demisia udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, consideră că dacă actualul Guvern nu va reuşi să pună în aplicare măsurile de austeritate pe care şi le-a asumat în urma acordului cu FMI, ar trebui să îşi dea demisia, potrivit Mediafax.

"Cu toate datele pe care le avem, cu toate analizele pe care le-am făcut, noi mergem pe setul de măsuri pe care îl vom adopta astăzi şi ne şi asumăm răspunderea în Parlament pentru el. Dacă Guvernul are convingerea că acestea sunt măsurile care trebuie luate în acest moment şi care vor putea să scoată ţara din criză şi să dea o şansă de creştere economică, atunci, în situaţia în care se dovedeşte că Guvernul a greşit şi nu este în stare să pună în practică aceste măsuri, trebuie să îşi dea demisia" a spus Ministrul înainte de reunirea colegiului director al PDL, citat de Mediafax.

Colegiul director al PDL s-a reunit duminică pentru a adopta o rezoluţie de susţinere în Parlament a programului de măsuri adoptate de Guvernul Boc şi va fi urmat de şedinţa executivului care va începe la ora 19.00.


Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Udrea guvern masuri criza FMI
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati