Antena 3 CNN Politică Udrea: Democrat liberalii din Har-Cov ar merita un loc eligibil pe lista PDL pentru PE

Udrea: Democrat liberalii din Har-Cov ar merita un loc eligibil pe lista PDL pentru PE

Udrea: Democrat liberalii din Har-Cov ar merita un loc eligibil pe lista PDL pentru PE
Sursa foto: Elena Udrea
27 Feb 2009   •   12:56

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea face și desface împărțeala locurilor eligibile de pe lista cu eurocandidați ai partidului. Aflată în vizită de lucru, ca ministru al Turismului în zona Har-Cov, Udrea și-a arogat și postura de lider de partid, apreciind că organizaţiile democrat-liberale din Covasna şi Harghita ar merita să aibă un reprezentant pe un loc eligibil pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European.
. ? (?) aş fi de acord să fie un reprezentant al zonei pentru că este normal, chiar dacă organizaţiile de aici nu pot concura, ca şi rezultat, cu celelalte organizaţii pe care le avem, pentru că acesta este specificul, sunt mai puţini români în zonele acestea,  totuşi cred că ar merita şi aceste organizaţii să aibă un reprezentant în Parlamentul European?, a declarat, vineri, la Sf.Gheorghe, Elena Udrea.
Ea a recunoscut că, din punct de vedere al performanței politice, filialele din această zonă nu ar trebui să emită pretenții pentru un loc eligibil pe lista eurocandidaților formațiunii.
?De obicei, noi folosim criteriul performanţei politice, este greu să pui în balanţă organizaţii ca cele din Covasna, Harghita sau chiar Mureş cu cele din restul ţării, şi, dacă mergem pe acest criteriu, sigur că nu ar putea să aibă un reprezentant pe loc eligibil, însă cred că ar merita şi ei să aibă un reprezentant?, a mai afirmat Udrea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea lista PE
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close