Antena 3 CNN Politică Udrea, despre remarca lui Băsescu: Eu nu sunt o "stea" în PDL. În mod sigur nu se referea la mine

Udrea, despre remarca lui Băsescu: Eu nu sunt o "stea" în PDL. În mod sigur nu se referea la mine

Udrea, despre remarca lui Băsescu: Eu nu sunt o "stea" în PDL. În mod sigur nu se referea la mine
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Feb 2011   •   22:43

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că ea nu este "o stea" şi că preşedintele Traian Băsescu nu s-a referit în mod sigur la ea atunci când i-a criticat pe liderii partidului că nu apără public partidul liberal-democrat, informează Mediafax.

Întrebată de jurnalişti cum comentează declaraţiile şefului statului, conform căruia "stelele PDL stau în tranşee şi trimit la înaintare infanteriştii", Udrea a spus, în timpul întrebării, "Eu nu sunt o stea", după care a răspuns: "În mod sigur nu se referea la mine".

În cadrul întâlnirii şefului statului cu partidul democrat-liberali, preşedintele Traian Băsescu s-a arătat nemulţumit şi de faptul că PDL "nu s-a obosit până acum să-l apere". Astfel, Băsescu i-a criticat pe "greii" partidului pentru faptul că apără public partidul, menţionând că "stelele partidului stau bine ascunse în tranşee, ca să nu-i atingă vreun glonţ".

Mai mult decât atât, şeful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziuni pentru a apăra partidul să se documenteze în prealabil.

Liderii PDL Adriean Videanu, Ioan Oltean, Cezar Preda şi Valeriu Tabără au declarat, marţi, că nu ştiu la cine s-a referit şeful statului când a reproşat conducerii PDL că "stelele partidului" stau ascunse în tranşee şi nu iau public apărarea formaţiunii.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu pdl Elena Udrea Udrea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close