Antena 3 CNN Politică Udrea îi laudă pe Bancoschi şi Voinescu: Din echipa de prim-vicepreşedinţi PDL ar trebui să facă parte cei cu activitate la Bucureşti, nu la Bruxelles

Udrea îi laudă pe Bancoschi şi Voinescu: Din echipa de prim-vicepreşedinţi PDL ar trebui să facă parte cei cu activitate la Bucureşti, nu la Bruxelles

Udrea îi laudă pe Bancoschi şi Voinescu: Din echipa de prim-vicepreşedinţi PDL ar trebui să facă parte cei cu activitate la Bucureşti, nu la Bruxelles
24 Iun 2010   •   14:18

Din echipa de patru prim-vicepreşedinţi ai PDL ar putea să facă parte cei care au activitate în Bucureşti, cum ar fi Teodor Baconschi sau Sever Voinescu, s-a pronunţat joi, Elena Udrea, secretar executiv al partidului.

Întrebată la cine s-a referit când a susţinut că funcţiile de prim-vicepreşedinte ar putea să fie ocupate de intelectuali din partid, Udrea a explicat că oricare dintre aceştia ar putea fi în conducerea partidului.

"Am observat că, de asemenea, ar trebui să aibă foarte mult timp pentru a se dedica partidului, pentru că un partid se conduce stând acolo, la sediul lui şi între membrii partidului", a arătat Elena Udrea.

Ministrul a subliniat s că din această echipă de patru prim-vicepreşedinţi ar putea să facă parte cei cu activitate în Bucureşti, cum ar fi Teodor Baconschi sau Sever Voinescu, nu cei care sunt la Bruxelles.

"Constatam mai degrabă că ar putea să facă parte din această echipă de patru prim-vicepreşedinţi cei care au activitate în Bucureşti, cum ar fi domnul Baconschi sau Sever Voinescu, fiind dificil pentru cei care sunt la Bruxelles să poată să coordoneze partidul acasă", a mai spus Elena Udrea.

În cadrul unui interviu, ministrul Dezvoltării amenţionat că purtători de mesaje pentru partid pot fi Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Valeriu Stoica.

Antena3.ro



 

×
Subiecte în articol: Udrea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close