Antena 3 CNN Politică Udrea: Nu-mi amintesc să fi venit Opoziţia la consultări iniţiate de Traian Băsescu

Udrea: Nu-mi amintesc să fi venit Opoziţia la consultări iniţiate de Traian Băsescu

Udrea: Nu-mi amintesc să fi venit Opoziţia la consultări iniţiate de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Iun 2011   •   19:04

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea a declarat că partidul său se va prezenta la consultările iniţiate de Traian Băsescu, explicând că aceste consultări sunt extrem de utile şi că ar putea conduce la un rezultat bun, doar în cazul în care "Opoziţia va fi onestă".

Mai mult decât atât, ministrul Turismului a spus că PDL susţine atât modificarea Constituţiei cât şi reforma administrativ-teritorială a României.

"Este evident din reacţia partidelor de opoziţie că există un consens pentru anumite prevederi dintre cele propuse de preşedintele României atât pentru modificarea Constituţiei, cât şi legat de reforma administrativ-teritorială a României şi, ca urmare, sunt convinsă că aceste consultări sunt utile şi pot duce la un rezultat agreat de toată clasa politică, desigur dacă opoziţia se va purta de data aceasta cu onestitate", a precizat ministrul pentru Mediafax.

Totuşi, Udrea este de părere că opoziţia ar putea merge de data aceasta la consultări.

"Nu-mi aduc aminte când vreodată opoziţia a venit la consultări iniţiate de Traian Băsescu, dar poate acum, având în vedere faptul că vorbim de un proiect major, cel mai important proiect pentru România sau cele mai importante două proiecte din România, (...) poate că de data aceasta vor merge la consultări", a menţionat Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. Liderul României a invitat liderii politici la dialog pe tema revizuirii Constituţiei şi pe cea a reorganizării administrativ-teritoriale a României. Consultările ar urma să aibă loc după 20 iunie.

×
Subiecte în articol: Udrea opozitia opozitie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close