Antena 3 CNN Politică Un greu al Partidului Național Liberal, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare

Un greu al Partidului Național Liberal, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare

Un greu al Partidului Național Liberal, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare
22 Dec 2016   •   10:57

Horea Uioreanu a fost condamnat definitiv, joi, de ÎCCJ la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, conform stiripesurse.ro.

Magistrații de la ÎCCJ au respins, ca nefondat, apelul declarat de fostul baron PNL, Horea Uioreanu şi au menţinut sentinţa dată pe 5 mai de Curtea de Apel Cluj. Decizia este definitivă.

În luna mai, fostul președinte al Consiliului Județean (CJ), Horea Uioreanu, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la săvârșirea infracțiunii de folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Uioreanu a fost reținut de procurorii DNA în 2014 și apoi arestat pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la spălare de bani.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close