Antena 3 CNN Politică Lovitură înainte de alegeri. UNPR anunță că nu susține candidatul PSD la Primăria Capitalei

Lovitură înainte de alegeri. UNPR anunță că nu susține candidatul PSD la Primăria Capitalei

Lovitură înainte de alegeri. UNPR anunță că nu susține candidatul PSD la Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2016   •   18:48

Alianța PSD- UNPR - ALDE se clatină, după anunțul oficial al UNPR potrivit căruia nu vor mai susține candidatul PSD la Primăria Capitalei, liderii progresiști anunțând că vor veni cu nume proprii la Primăria Generală și la primăriile de sector.

Informațiile au fost dezvăluite în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Potrivit unor surse, candidatul UNPR la Primăria Capitalei ar fi chiar Ilie Năstase.

Președintele interimar al UNPR, Neculai Onțanu, afirma marți că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, iar concluzia acesteia este faptul că protocolul UNPR-PSD funcționează.

"Am avut o discutie cinstită în legatură cu protocolul de colaborare dintre PSD și UNPR si văd ca ne ținem de cuvțnt, iar asta este un lucru foarte bun. Am mai avut, avem în continuare. Suntem in cadrul unui protocol de colaborare, un protocol care, zicem noi, că merge bine, înțelegerile sunt bune la nivel parlamentar, grupurile noastre parlamentare colaboreaza bine cu grupurile parlamentare ale PSD, asa cum ne-am angajat de la bun început în cadrul acestui protocol de colaborare", declara ieri Neculai Onțanu.

PSD și UNPR au semnat un protocol, pe 4 februarie, prin care Gabriel Oprea, președintele de atunci al partidului, se angaja ca UNPR să nu susțină două tururi de scrutin.

×
Subiecte în articol: neculai ontanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close