Antena 3 CNN Politică Văcăroiu la bilanţul interimatului

Văcăroiu la bilanţul interimatului

Văcăroiu la bilanţul interimatului
18 Mai 2007   •   07:55

Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu şi-a prezentat, vineri, la Piteşti, bilanţul celor 30 de zile de mandat în fruntea ţării. Văcăroiu spune că ?postura de preşedinte interimar nu şi-a dorit-o şi nu e o poziţie confortabilă, mai ales când a avut la dispoziţie un interval aşa de scurt, însă a fost o provocare?. Şeful interimar al statului susţine că sarcina sa a fost îngreunată de faptul că şefii de departamente de la Cotroceni au ales să îşi ia concediu în această perioadă pentru a nu colabora cu el. Însă, în câteva zile, a reuşit să reorganizeze activitatea de la preşedinţie aducând doar câţiva oameni noi la Cotroceni.

Văcăroiu s-a felicitat singur pentru ideea întâlnirilor săptămânale cu premierul şi cu şefii camerelor parlamentare. ?Această formulă a dat rezultate neaşteptate într-o perioadă extrem de grea pentru România?, a subliniat preşedintele interimar. De asemenea, Văcăroiu crede că întâlnirea cu reprezentanţii partidelor parlamentare a fost una benefică. El şi-a exprimat însă regretul că PD nu a dat curs invitaţiei la reuniunea respectivă.

Şeful interimar al statului s-a aflat, vineri dimineaţă, la kilometrul 105 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare. Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu este senator de Argeş.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close