Antena 3 CNN Politică Vadim Tudor: Băsescu se opune măririi pensiilor pentru că nu i-a venit lui ideea

Vadim Tudor: Băsescu se opune măririi pensiilor pentru că nu i-a venit lui ideea

Vadim Tudor: Băsescu se opune măririi pensiilor pentru că nu i-a venit lui ideea
08 Iul 2007   •   13:25

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, sâmbătă seara, la Neptun, că Traian Băsescu nu a promulgat încă legea măririi pensiilor şi “contrează”, pentru că nu i-a venit lui această idee. “Dacă era ideea lui Băsescu, se bătea pentru ea, dar pentru că nu i-a venit lui ideea, vedeţi bine cum îi contrează pe ăştia, dându-şi nişte autogoluri de senzaţie, pentru că exact la banii pensionarilor nu se calicise până acum”, a afirmat liderul PRM.

Liderul PRM a afirmat că se încearcă o contrapunere a legii pensiilor cu legile care să favorizeze educaţia naţională, în condiţiile în care trebuie finanţate ambele domenii. CV Tudor a menţionat că le-a spus lui Călin Popescu-Tăriceanu şi Nicolae Văcăroiu să mărească pensiile în perioada în care preşedintele ţării, Traian Băsescu, era suspendat.

“Am vorbit la telefonul operativ cu Văcăroiu, care era la Cotroceni - Bogdan Olteanu şi Bolcaş pot confirma pentru că erau la mine în cabinet - şi i-am spus, textual: De ce nu daţi voi acum, tu şi Tăriceanu, cu acordul nostru, o lege de mărire a pensiilor. Arătaţi că se poate, fiindcă dacă vă lăudaţi că e un ritm susţinut de creştere economică, aceasta ar trebui să se regăsească undeva.(…) Acelaşi lucru i l-am zis şi lui Tăriceanu. N-au putut să facă asta atunci, pe loc, dar după aceea s-a putut”, a addăugat liderul PRM.

Subiectul măririi pensiilor a fost abordat de Corneliu Vadim Tudor în timpul întâlnirii pe care a avut-o cu tinerii PRM, cu prilejul şcolii de vară organizate în perioada 5-9 iulie, în staţiunea Neptun.

Rompres

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close