Antena 3 CNN Politică Valeriu Stoica: Moţiunea PSD e o piesă scrisă de Patriciu şi interpretată de Tăriceanu şi Geoană

Valeriu Stoica: Moţiunea PSD e o piesă scrisă de Patriciu şi interpretată de Tăriceanu şi Geoană

Valeriu Stoica: Moţiunea PSD e o piesă scrisă de Patriciu şi interpretată de Tăriceanu şi Geoană
25 Aug 2007   •   21:18

Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat Valeriu Stoica a declarat că PLD va vota la vedere moţiunea de cenzură, aşa cum speră că vor face şi parlamentarii PSD. Cu prilejul Conferinţei Judeţene PLD de la Constanţa, acesta a apreciat că moţiunea de cenzură PSD este ?o piesă scrisă de Patriciu şi interpretată de Tăriceanu şi Geoană ?. ?Dacă trece moţiunea, cea mai bună soluţie o reprezintă alegerile anticipate, pentru că s-ar pune capăt crizei politice?. Acesta susţine că o dată cu adoptarea moţiunii şi înlăturarea lui Tăriceanu, viaţa politică din România se va clarifica. Valeriu Stoica a transmis celor de la PNL şi PSD că dacă ?vor să se prăbuşească, să se ducă la guvernare împreună. PNL are oricum vocaţie suicidară?. Stoica a avertizat că ?PNL este instrumentul politic prin care PSD guvernează România? şi că se transforma într-o ?o simplă relicvă politică?.

Senatorul PLD de Braşov Nicolae Vlad Popa a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în eventualitatea în care moţiunea de cenzură a PSD va fi votată de Parlament, preşedintele îl va numi premier pe fostul ministru de Interne Vasile Blaga, secretar general al PD.

?Un guvern condus de Mircea Geoană este SF. Traian Băsescu o să-l numească premier pe Vasile Blaga. Este cea mai bună variantă, are competenţă, nu doar pentru că a fost ministru de Interne, dar şi ca manager. Nu exclud nici varianta ca Băsescu să-l numească pe Stolojan premier, dar nu cred că se va întâmpla acest lucru?, a declarat senatorul Popa.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close