Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Băsescu e primul oligarh al ţării

Vanghelie: Băsescu e primul oligarh al ţării

Vanghelie: Băsescu e primul oligarh al ţării
14 Mai 2007   •   15:31

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, îl acuză pe Traian Băsescu de afaceri necurate pe vremea când era primarul general al Capitalei. Preşedintele suspendat este cel mai mare oligarh al ţării, care ?a devalizat instituţiile statului de 5 miliarde de euro?, susţine edilul sectorului 5. Fragmente din acuzaţiile lui Marian Vanghelie: ?Când era primar, a cumpărat curent scump de la Luxten de 1,2 miliarde de euro?.
?Plăţile la asflatări s-au făcut la 4 firme din care 75% către Eurocostruct şi domnul Cazacu, care este membru PD?.
?A făcut afaceri imobiliare de două miliarde de euro. Se dă Centru Băneasa lui Puiu Popovici, efectiv pe gratis?.
?Parcările din Bucureşti sunt monopol al domnului Cocoş, posibilul bărbat al doamnei Udrea, care încasează anual 50 milioane de euro din care primăria nu ia nimic?.
?Parcul Bordei a fost dat pe gratis lui Costică Costanda care a distrus Parcul Bordei. S-a încercat de două ori în Consiliul General să i se dea autorizaţie de construcţie de P+10?.
?Fără să vrea Traian Băsescu şi Videanu sunt regele gunoaielor în Bucureşti. În spatele lui REBU este Cezar Preda şi aşa s-au acceptat tacit toate preţurile mărite?.
?Este penibil că fostul primar Băsescu să îşi ia ilegal repartiţie semnată de viceprimar. Îl somez pe Traian Băsescu să dea repartiţia înapoi?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close