Antena 3 CNN Politică Vanghelie i-a reproşat lui Ponta invitarea lui Oprescu la Congresul PSD

Vanghelie i-a reproşat lui Ponta invitarea lui Oprescu la Congresul PSD

Vanghelie i-a reproşat lui Ponta invitarea lui Oprescu la Congresul PSD
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Oct 2010   •   12:27

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, i-a reproşat liderului partidului Victor Ponta faptul că l-a invitat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la Congresul PSD de sâmbătă, susţin surse din partid, citate de Mediafax.
   
Potrivit surselor citate, Vanghelie i-a reproşat lui Ponta, în Comitetul Executiv de vineri noapte, că l-a invitat la Congresul de sâmbătă pe primarul Sorin Oprescu, fără a consulta Biroul Permanent Naţional şi fără a lua în calcul efectele unei eventuale intervenţii a lui Oprescu.
   
Sursele citate au arătat că Vanghelie i-a spus lui Ponta că nu a informat conducerea partidului că l-a invitat pe Oprescu la Congres.
   
Vanghelie ar fi afirmat că este anormal ca Oprescu să fie invitat la Congresul PSD în condiţiile în care acesta ar desfăşura afaceri cu oameni apropiaţi de PDL şi de ministrul Elena Udrea, conform aceloraşi surse.
   
Preşedintele PSD Bucureşti a mai reproşat faptul că există riscul ca, dacă Oprescu vine la Congres şi ia cuvântul, "să spună două glume şi toată presa o să vorbească numai despre asta".
   
Ponta a spus că îşi asumă şi eventualele consecinţe ale unei intervenţii a lui Oprescu şi i-a replicat lui Vanghelie că nici el nu s-a gândit la efectele pe care le-a avut invitarea lui Dan Diaconescu la conferinţa municipală a PSD Bucureşti de joi seară.
   
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea veni, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, el fiind invitat, în această calitate, de către preşedintele PSD, Victor Ponta.

Surse din PSD au precizat, vineri, că preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a adresat primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la începutul acestei săptămâni, invitaţia de a participa la Congresul extraordinar al partidului.
       

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close