Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Întrebaţi-l pe Băsescu dacă Elena Udrea e doamnă sau domnişoară!

Vanghelie: Întrebaţi-l pe Băsescu dacă Elena Udrea e doamnă sau domnişoară!

Vanghelie: Întrebaţi-l pe Băsescu dacă Elena Udrea e doamnă sau domnişoară!
05 Iul 2007   •   23:27

Nicio zi nu trece fără un conflict între Adriean Videanu şi Marian Vanghelie legat de Parcul Bordei. Fiecare face pe rând câte o conferinţă în care îl atacă pe celălalt. ?Trăim într-o societate nebună în care hoţii strigă ?Hoţul!?, a început Vanghelie furios. Edilul sectorului 5 susţine că în spatele afacerii Bordei-Satul Francez se află ?domnişoara Elena Udrea, care e simpatică?. ?Factorul de echilibru este simpatica domnişoară Elena Udrea. Toţi peşediştii ne-am adunat şi am stabilit în şedinţă că o simpatizăm. Ne este simpatică?. Întrebat de jurnalişti dacă Elena Udrea nu este o doamnă, Vanghelie a răspuns ?Întrebaţi-l pe Traian Băsescu!?.

Vanghelie susţine că Elena Udrea este factorul de echilibru din spatele schimbului de terenuri efectuat în timpul mandatului primarului Băsescu. Omul de afaceri Costică Costanda avea de primit teren în Satul Francez, dar, spune Vanghelie, pentru că Adriean Videanu şi Radu Berceanu aveau interese acolo, i s-a oferit lui Costanda parcul Bordei. ?Acest schimb este ilegal şi nul, este chiar infracţiune. S-a făcut datorită intereselor pentru Satul Francez care e administrat de grupul Udrea-Bitner-Cocoş?.

Atacul la adresa secretarului executiv al PD a continuat ironic: ?Domnişoara Udrea mi-e simpatică, că îmi plac femeile frumoase, ne învaţă politică, cum să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm, dar nu spune nimic că este în spatele acestor jocuri, e puntea de legătură. Este transpartinică, e albă şi curată?.

Vanghelie a anunţat că niciun consilier PSD nu va vota Planul de Urbanism Zonal care permite construcţia de blocuri în parcul Bordei. Dacă va vota vreunul, atunci va fi dat afară din partid. În plus, PSD va angaja o casă de avocatură pentru a cere suspendarea executării hotărârii instanţei. Asta pentru că ?Primăria Capitalei nu a dorit să câştige procesele, de aceea nu a trimis un reprezentant juridic?.

Cât despre Adriean Videanu, el ?este venit de la Teleorman şi nu înţelege că bucureştenii vor să rămână acolo spaţiu verde?.

În replică, primarul Videanu susţine că nici el, nici Radu Berceanu, nici vreo rudă de-a lor nu au proprietăţi în Satul francez. ?Acest accident care este primarul sectorului 5? nu ştie ce spune. Primarul General spune că există o hotărâre judecătorească care confirmă că Parcul Bordei este proprietate privată. Videanu spune acţiunile celor doi primari de sector sunt populiste.

Citiţi VIDEANU ESTE PORTAVOCEA LUI COSTANDA

PSD A DECIS ? ELENA UDREA E SIMPATICĂ

CE NE ÎNVAŢĂ SIMPATICA ELENA UDREA
ELENA UDREA, DOAMNĂ SAU DOMNIŞOARĂ?

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close