Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Parcul Bordei este domeniu public

Vanghelie: Parcul Bordei este domeniu public

Vanghelie: Parcul Bordei este domeniu public
07 Iul 2007   •   16:10

Preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă,într-o conferinţă de presă, că are certitudinea că Parcul Bordei este domeniul public al municipalităţii. ?După ce am studiat mai multe acte, am ajuns la concluzia clară că Parcul Bordei este proprietatea bucureştenilor şi cred că aşa trebuie să rămână.

Mă uitam din nou pe contractul de vânzare-cumpărare a terenului în cauză, unde se spune foarte clar că parcul a fost de utilitate publică. Mai nou, Legea 33 din 1994 spune că sunt de utilitate publică toate lucrările privind sistemele de irigaţii şi desecări, iar aceste termene, exact aşa cum se folosesc în contract, sunt termene specifice, aşa cum sunt stipulate în lege, pentru utilitate publică?, a spus Vanghelie.

Liderul PSD l-a acuzat din nou pe primarul general Adriean Videanu că nu s-a preocupat să apere interesele bucureştenilor, prin neprezentare la procesul dintre omul de afaceri Costel Costanda şi CGMB. ? Domnul Videanu ne păcăleşte, dar atâta timp cât interesele CGMB sunt aceleaşi cu ale bucureştenilor, avea obligaţia să trimită un jurist la proces. Datorită faptului că nu au fost la proces, daunele cerute de Costanda le va plăti în momentul de faţă Primăria Capitalei şi nu CGMB?, a declarat Marian Vanghelie. Liderul PSD Bucureşti a mai spus că va face un miting săptămâna viitoare în Piaţa Universităţii, unde îi învită pe Traian Băsescu şi primarul general să vorbească despre corupţia de la Primăria Capitalei.

Rompres

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close