Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Victor Ponta: Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Victor Ponta: Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    15 Oct 2012   •   12:18

Premierul Victor Ponta este de părere că George Becali, care urmează să candideze la alegeri din partea USL, îl va bătea pe contracandidatul său, Dan Diaconescu.

De asemenea, şeful PSD a spus că este o idee foarte bună ca Becali să fie susţinut la parlamentare de USL.

"Cred că este o idee foarte bună ca Becali să candideze din partea noastră (USL - n.r.), exact în colegiul în care candidează Dan Diaconescu, care este aliatul PDL-ului. Sunt convins că Becali va câştiga", a spus, luni, premierul Victor Ponta.

Totodată, copreşedintele USL a precizat că nu este cazul să se semneze un protocol între Uniunea Social Democrată şi PNG.

"Dan Diaconescu am înţeles că va candida în sectorul 6, acolo unde va merge şi Becali din partea noastră. Îl batem în acel colegiu pe principalul aliat al PDL-ului, pe Dan Diaconescu, care acoperă hoţiile lui Adriean Videanu".

Întrebat dacă, în calitate de copreşedinte al USL, va fi de acord ca Gigi Becali să candideze la alegerile legislative pe listele Uniunii Social Liberale, Ponta a răspuns ieri: "Sunt stelist, cum aş putea să fiu contra?!".

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat joi, că el va fi susţinut de USL pentru un mandat într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG va susţine uniunea la alegerile din iarnă.

Ponta: Cu cât mă înjură mai tare PDL, cu atât înseamnă că fac lucrurile mai bine




×
Subiecte în articol: Victor Ponta George Becali Dan Diaconescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close