x close

Victor Ponta: Descinderile de la Vama Albiţa, un teatru de prost gust

de Antena3.ro    |    21 Feb 2011   •   12:33
Victor Ponta: Descinderile de la Vama Albiţa, un teatru de prost gust 429 Foto: INTACT Images

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că descinderile DGA la Vama Albiţa reprezintă o piesă de teatru de prost gust, conform Mediafax. El a adăugat că, în loc să se ocupe serios de combaterea corupţiei, care merge până la şeful ANAF, România face piese de teatru, care, însă, nu pot avea succes pe plan extern.

"Sunt piese de treatru, o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. Fiţi convinşi că toată corupţia este la ofiţerii din vamă şi eventual la vreun sindicalist. Blejnar, Ialomţianu, Falcă, toţi ceilalţi nu au auzit de aşa ceva niciodată şi nu ştiu nimic. E o piesă de teatru de prost gust, care nu o să ne folosească la nimic", a comentat Ponta.

Activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, a fost blocată, luni dimineaţă, la ora 6.00, în urma unor percheziţii şi descinderi ce vizează suspiciuni de luare de mită şi trafic de ţigări. În jurul orei 9.30 a fost permisă ieşirea din ţară atât pentru maşini cât şi pentru autovehiculele de tonaj greu, la acea oră în vamă aflându-se zece TIR-uri care aşteptau să iasă din ţară.

În urma descinderilor de luni dimineaţă au fost ridicaţi de anchetatori 53 de poliţişti de frontieră, între care şeful sectorului Albiţa al Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban, şi patru şefi de tură, afirmă surse judiciare.

 Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta DGA frontiera luare de mita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati