Antena 3 Politică Victor Ponta, reacție după ce modificările la Codul Penal au fost adoptate: ”Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonanţe de urgenţă”

Victor Ponta, reacție după ce modificările la Codul Penal au fost adoptate: ”Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonanţe de urgenţă”

03 Iul 2018   •   16:31
Victor Ponta, reacție după ce modificările la Codul Penal au fost adoptate: ”Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonanţe de urgenţă”

Victor Ponta a precizat că Guvernul Dăncilă "rezolvă toate problemele personale" ale lui Liviu Dragnea prin ordonanţe de urgenţă.

"Din păcate, toată aşa zisa 'sesiune extraordinară' a Parlamentului este o mascaradă şi un mod brutal de a distrage atenţia oamenilor/ toate temele aruncate sunt simple 'perdele de fum'. În timp ce presa aleargă prin Parlament să vadă ce mai spune un deputat sau ce articol se mai schimbă, Guvernul Dăncilă rezolvă toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonanţe de urgenţă. (...) Joi voi participa la şedinţa de vot final de la Camera Deputaţilor şi voi vota cu toată convingerea împotriva tuturor proiectelor 'băgate' cu forţa de Dragnea în această sesiune - mascaradă a Parlamentului", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier susține că în 2015 Guvernul "Ponta" a emis 52 de ordonanţe de urgenţă, "deşi avea o majoritate fragilă şi un preşedinte ostil". "Până la sfârşitul lunii iunie Guvernul 'Dăncilă - Dragnea' a emis deja 57 - şi evident continuă în zilele şi săptămânile următoare", a spus Ponta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close