x close

Victor Ponta, reacție furibundă după ce Guvernul Orban a adoptat ordonanțe de urgență pe bandă rulantă: ”Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?”

05 Feb 2020   •   08:38
Victor Ponta, reacție furibundă după ce Guvernul Orban a adoptat ordonanțe de urgență pe bandă rulantă: ”Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?” Foto: Victor Ponta/Facebook

Victor Ponta a avut o reacție acidă după deciziile surprinzătoare luate de Guvernul Orban în ședință, în care au fost adoptate 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de guvern.

„“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un an ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru ?”, scrie Ponta pe Facebook.

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Executivul a adoptat pe bandă rulantă zeci de ordonanțe de urgență. E un record absolut

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati