Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, reacție furibundă după ce Guvernul Orban a adoptat ordonanțe de urgență pe bandă rulantă: ”Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?”

Victor Ponta, reacție furibundă după ce Guvernul Orban a adoptat ordonanțe de urgență pe bandă rulantă: ”Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?”

Victor Ponta a avut o reacție acidă după deciziile surprinzătoare luate de Guvernul Orban în ședință, în care au fost adoptate 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de guvern.

Victor Ponta, reacție furibundă după ce Guvernul Orban a adoptat ordonanțe de urgență pe bandă rulantă: ”Ne mirăm că ne ducem toți spre dezastru?”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
05 Feb 2020   •   08:38

„“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un an ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru ?”, scrie Ponta pe Facebook.

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Executivul a adoptat pe bandă rulantă zeci de ordonanțe de urgență. E un record absolut

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Guvernul Orban
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close