Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă, atac dur la PNL

Viorel Cataramă, atac dur la PNL

Viorel Cataramă, atac dur la PNL
03 Iun 2017   •   16:21

Viorel Cataramă, candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, şi-a exprimat nemulţumirea, sâmbătă, la Botoşani, că PNL s-a comportat, după Revoluţie, ca un partid socialist sau populist, în ciuda faptului că s-a declarat de centru-dreapta. 

Cataramă a declarat, la o întâlnire cu conducerea filialei teritoriale a PNL, că în interiorul formaţiunii există membri "cu vederi de stânga", care prin moţiunea "Politica naţională - Calea liberală. #Restart" pe care el o promovează, "îşi văd primejduite interesele personale". 

"Unii colegi au o mentalitate mai mult de stânga decât de dreapta, care promovează pe scena publică ideologii socialiste sau populiste, se tem de această moţiune. De altfel, partidul ca atare, în ultimii 27 de ani, s-a declarat teoretic de centru-dreapta şi s-a comportat de centru-stânga, socialist sau populist. Cei care în interiorul partidului au vederi de stânga îşi văd, prin moţiunea mea, primejduite interesele personale", a afirmat Viorel Cataramă. 

El a subliniat că adevăraţii liberali consideră că moţiunea sa este "binevenită şi benefică pentru clarificarea ideologică a partidului".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Viorel Catarama PNL
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close