Antena 3 CNN Politică Viorel Cataramă: „Nu am atacat niciun moment PNL. Eu iubesc acest partid”

Viorel Cataramă: „Nu am atacat niciun moment PNL. Eu iubesc acest partid”

Viorel Cataramă: „Nu am atacat niciun moment PNL. Eu iubesc acest partid”
24 Sep 2018   •   23:47

Viorel Cataramă a declarat că nu a atacat niciodată PNL, ci doar a intrat în conflict cu unele persoane care au încălcat statutul partidului, au fraudat alegerile şi au încălcat drepturile fundamentale ale omului. Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2 a precizat că iubeşte această formaţiune.

"Nu am atacat niciun moment partidul. E o dezinformare, e un neadevăr. Eu iubesc acest partid, eu doresc ca acest partid să câştige alegerile şi să guverneze România. Noi nu reuşim să creştem pentru că facem anumite greşeli care sunt taxate. Eu nu sunt supărat pe PNL. Doamne fereşte. Eu am un conflict cu nişte persoane care au comis infracţiuni. Şi eu aştept altceva de la PNL, atunci am intrat în conflict cu un număr mic de persoane care au falsificat şi fraudat alegerile, care au încălcat statutul, care calcă în picioare drepturile fundamentale ale individului, dreptul la exprimare, dreptul la apărare. Mi s-a spus să nu dezvolt subiectul pentru că fac rău PNL, iar drept consecinţă au încercat să mă excludă din PNL. Au încercat să mă excludă, dar nu au reuşit", a afirmat Viorel Cataramă, marţi seară la Realitatea Tv.

"Am fost acuzat că sunt agent PSD în PNL. PSD a încălcat statutul, a furat voturile? Ştiţi ce se întâmplă la Iaşi, unde doi vicepreşedinţi ai PNL au fost angajaţi de PSD în funcţii publice. La Teleorman, lideri importanţi ai PNL local au fost angajaţi la ALDE. (...) La ce face PSD ar fi trebuit de departe să fim pe primul loc şi nimeni nu vrea să discute motivele serioase pentru care nu suntem pe primul loc. De ce ne luptăm pentru locul doi? De ce am ajuns pe locul doi? Klaus Iohannis are nevoie de PNL dar nu colaborează corect cu partidul. Cum sâ câştigi alegerile când faci blat cu PSD?", a completat Cataramă.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Cresc semnificativ facturile! Cât vor plăti românii în plus lunar
x close