Antena 3 CNN Politică Voiculescu i-a trimis lui Geoană o scrisoare deschisă

Voiculescu i-a trimis lui Geoană o scrisoare deschisă

Voiculescu i-a trimis lui Geoană o scrisoare deschisă
17 Aug 2007   •   20:44

Liderul conservator, Dan Voiculescu, i-a trimis o scrisoare deschisă liderului PSD, în care atrage atenţia că partidul său a iniţiat încă din octombrie 2005 o lege privind scăderea TVA la alimentele de bază, de la 19% la 9%. Demersul senatorului Voiculescu vine după ce Mircea Geoană a anunţat că PSD va depune la Parlament un proiect legislativ pentru reducerea TVA la alimentele de bază. În scrisoarea deschisă, Dan Voiculescu i-a reamintit lui Mircea Geoană traseul pe care l-a avut iniţiativa privind scăderea TVA la alimentele de bază. Proiectul legislativ a trecut de Senat, dar se află blocat la Camera Deputaţilor. ?Nu mă interesează să declanşez o competiţie pentru asumarea paternităţii unui proiect de lege care este absolut necesar multor oameni, dar ţin totuşi să corectez eroarea de logică în care vă plasaţi când vorbiţi despre posibilitatea ca PC să se alăture unui demers pe care tocmai conservatorii l-au iniţiat?, a precizat liderul conservator.

Dan Voiculescu i-a reamintit lui Mircea Geoană şi faptul că nesusţinerea acestui proiect de către coaliţia aflată la putere a determinat ieşirea Partidul Conservator de la guvernare.

Liderul conservator se declară convins că social-democraţii vor renunţa la orgolii şi vor vota în Camera Deputaţilor propunerea privind reducerea TVA la alimente. Liderul PSD Mircea Goană nu a putut fi contactat, el aflându-se într-un turneu prin judeţele Maramureş şi Bistriţa Năsăud.

Antena 3

×
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close