Antena 3 CNN Politică Vosganian: Asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile anunţate va fi urmată de moţiune de cenzură

Vosganian: Asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile anunţate va fi urmată de moţiune de cenzură

Vosganian: Asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile anunţate va fi urmată de moţiune de cenzură
Sursa foto: varujan vosganian
14 Mai 2010   •   08:19

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, pentru Mediafax, că o eventuală asumare a răspunderii Guvernului pentru măsurile convenite cu FMI va fi urmată, probabil, de o moţiune de cenzură, el apreciind că este nevoie de alt Executiv.
"Din punctul de vedere al Guvernului nu există altă variantă, din punctul nostru de vedere ar fi trebuit alt Guvern", a spus Varujan Vosganian.

El a subliniat că, probabil, asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pentru măsurile convenite cu FMI va fi urmată, probabil, de moţiunea de cenzură care va fi iniţiată de PNL şi PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, probabil, soluţia pentru adoptarea măsurilor convenite cu FMI va fi asumarea răspunderii Guvernului în Parlament, având în vedere timpul scurt rămas până la reuniunea board-ului FMI de la sfârşitul lunii iunie.

Şeful statului a subliniat "urgenţa" încasării traşei din iunie de la FMI.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat, joi seară, că, dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pentru măsurile convenite cu FMI, PSD "se va gândi să introducă această temă" şi în moţiunea de cenzură.

Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) au votat, miercuri, în unanimitate, ca PSD să iniţieze, în această sesiune legislativă, o moţiune de cenzură.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că liberalii sunt pregătiţi că discute cu PSD despre alcătuirea în comun a unei moţiuni de cenzură, dar, dacă social-democraţii au făcut o moţiune de cenzură, o pot înainta şi singuri, precizând că pe acest subiect discuţiile vor continua.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close