Antena 3 CNN Politică Votul la moțiune, sub semnul trădărilor. Corlăţean: În mod constant, PNL încearcă să racoleze parlamentari

Votul la moțiune, sub semnul trădărilor. Corlăţean: În mod constant, PNL încearcă să racoleze parlamentari

Vicepreşedintele Senatului Titus Corlăţean a declarat, marţi, că nu are semnale potrivit cărora la votul moţiunii de cenzură vor exista parlamentari social-democraţi care "să trădeze" şi să nu voteze în sprijinul demersului PSD.

Votul la moțiune, sub semnul trădărilor. Corlăţean: În mod constant, PNL încearcă să racoleze parlamentari
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Feb 2020   •   14:05

"Am avut acele discuţii absolut necesare şi foarte utile cu conducerea partidului şi vă asigur că mi-a plăcut starea asta de mobilizare. Parlamentarii PSD au în spatele lor organizaţii judeţene şi au primari. Legătura este foarte strânsă. Există un interes foarte profund de a stopa acest abuz de putere al guvernanţilor actuali de a schimba regulile jocului electoral cu doar patru luni înainte de alegeri şi atunci este o obligaţie politică a parlamentarilor să răspundă aşteptărilor organizaţiilor judeţene şi primarilor noştri de a ne lupta corect până la capăt şi de a câştiga această moţiune de cenzură. Nu am niciun fel de semnal de trădări, ba, dimpotrivă, vor fi alţi parlamentari care vor vota această moţiune", a afirmat, marţi, Corlăţean, la Senat.

În opinia sa, a devenit "o necesitate naţională" ca Guvernul Orban "să plece cât mai rapid".

"În mod constant, PNL şi conducerea PNL, la directiva comandantului suprem, au încercat să racoleze şi primari şi parlamentari, în ciuda afirmaţiilor că ei nu au de a face cu migraţia politică - 'Nu vrem să racolăm!'. Au încercat acest lucru, din păcate, la moţiunea de cenzură anterioară au reuşit. Nu am semnale că de data aceasta vor avea succes. A devenit o necesitate naţională ca acest Guvern, cu mari rateuri profesionale în administraţie şi politice, cu bâlbe consistente, să plece cât mai rapid", a susţinut Titus Corlăţean, care exercită atribuţiile de preşedinte al Senatului, după ce Teodor Meleşcanu şi-a dat demisia din funcţie.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Titus Corlăean motiunea de cenzura
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close