Antena 3 CNN Război în Israel El este românul ținut ostatic de teroriștii din Gaza de două săptămâni. Se afla la festivalul Nova

El este românul ținut ostatic de teroriștii din Gaza de două săptămâni. Se afla la festivalul Nova

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat că cetăţeanul român, cu domiciliul în Israel, a fost capturat de teroriști pe 7 octombrie. Bărbatul se afla la festivalul Nova.

de Laurențiu Rădulescu    |    22 Oct 2023   •   11:59

”Bărbatul este în momentul de față dispărut. Ar fi fost răpit și dus cel mai probabil în Fâșia Gaza. Nimeni nu știe în acest moment absolut nimic de el.

Ca el, mai sunt alți patru români care sunt în continuare dați dispăruți, dar și alte câteva sute de persoane de aici, din Israel, persoane care au fost răpite, fie nu au fost identificate până în momentul de față. Anunțau autoritățile israeliene că sunt peste 200 de ostatici în Fâșia Gaza.

Oamenii din Israel pun afișe peste tot, pe ziduri, în locurile publice, în locurile extrem de importante, cu cei dragi despre care nu mai știu absolut nimic pentru ca în momentul în care fie autoritățile, fie oameni simpli au date concrete despre ceea ce se întâmplă să încerce să-i contacteze”, a transmis Laurențiu Rădulescu, corespondent Antena 3 CNN, din Israel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Românca de 20 de ani, înrolată în armata israeliană, mărturii cutremurătoare: "Vreau să îmi apăr ţara. Dacă aş fi stat în cameră şi aş fi plâns, nu aş fi ajuns niciunde"

Bărbatul cu dublă cetățenie ar fi fost prezent la festivalul de pe 7 octombrie și figura pe lista persoanelor declarate dispărute. Însă, conform Ministerului Afacerilor Externe, acesta a fost semnalat printre ostaticii luați în Fâșia Gaza. 

×
Subiecte în articol: Război în Israel român răpit Gaza
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close