Antena 3 CNN RO 3.0 Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN, la Conferința „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România”: „Va fi o dezbatere foarte consistentă în platoul RO 3.0”

Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN, la Conferința „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România”: „Va fi o dezbatere foarte consistentă în platoul RO 3.0”

adrian ursu conferinta 3.0
Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN la Conferința RO 3.0. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   10:08

Conferința, organizată de postul de televiziune Antena 3 CNN, este ocazia perfectă pentru liderii companiilor să își pună în valoare viziunea și eforturile, contribuind la modelarea unui viitor comun și promițător.

Există în România proiecte mari care pun țara în mișcare. Ele pornesc de la viziunea unor lideri și de la efortul unor echipe care reușesc să modeleze afaceri de viitor.

Câțiva dintre ei vorbesc astăzi despre provocările antreprenorilor români, despre oportunitățile din sectoarele cheie ale economiei, într-un dialog față în față cu decidenții de la cel mai înalt nivel.

Conferința Națională RO 3.0 „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România”, organizată de Antena 3 CNN, e locul unde cele mai bune idei au șanse să devină proiecte de dezvoltare urbană, digitalizare, reformă în energie sau sănătate. 

Conferința va fi moderată de Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN.

„Ne-am obișnuit ani de zile să așteptăm doar investiții publice, să ne încruntăm ori de câte ori vedeam că nu sunt suficienți bani pentru autostrăzi, că merg prea încet șantierele și uitam de faptul că există zona privată care dezvoltă foarte multe capacități de producție, care creează fabrici și facilități noi. 

Vom vorbi despre energie verde, despre modul în care poate fi încurajată noua tendință de a transforma tot ceea ce este poluant în resursă sustenabilă. Vom vorbi despre faptul că domeniul medical și-a schimbat imaginea, mai ceva ca spitalele din străinătate. 

Vom vorbi despre domeniul construcțiilor care, în ciuda faptului că se confrunt cu forța de muncă, beneficiază de digitalizare. 

Va fi o dezbatere foarte consistentă în platoul RO 3.0. Vom pune cap la cap soluții din zona publică și privată pentru un viitor care arată foarte bine”, a declarat Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: conferinta RO 3.0 afaceri viitor
Citește mai multe din RO 3.0
» Vezi toate știrile din RO 3.0
Cele mai noi știri
x close