Antena 3 CNN Actualitate O metodă din Japonia, care îi scapă pe români de cozile la ghișee, a fost implementată la Primăria Buzău

O metodă din Japonia, care îi scapă pe români de cozile la ghișee, a fost implementată la Primăria Buzău

O metodă de management împrumutată din Japonia și folosită deja de 8 din 10 companii de talie mondială, a fost preluată și de România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2024   •   18:43

Metoda este pusă în practică la Primăria Buzău, iar datorită ei bugetul local a crescut, iar timpul pierdut la ghișee de localnici s-a diminuat.

 De câțiva ani, la Buzău se aplică sistemul de management Kaizen, cu rezultate notabile.

Astăzi, a fost lansată cartea  “Kaizen în administraţia publică”, iar la eveniment au luat parte actori privați și publici.

”Este chiar un minunat simbol pentru educație și suntem deosebit de onorați, împreună cu Editura Litera și cu Primăria Municipiului Buzău să fim prezenți aici, în acest moment. Este nu numai o lansare de carte, sigur, asta înseamnă o lansare de idei, ceea ce facem acum și domnul rector a amintit cumva acest lucru. Am dori să fie prin această carte și un manifest, de asemenea, deci să fie o carte manifest, să fie privită astfel, dar să fie și un vector de acțiune pentru a schimba nu numai comportamente, procese, rezultate în administrația publică, dar și atitudini.

În acest fel, este, într-adevăr, un subiect de viitor și de speranță pentru un viitor mai bun și în domeniul administrației publice.

Vom prezenta, ca și fondator și director general al Institutului Kaizen România, alături de colegul meu, director executiv, vom prezenta ce spun clienții noștri din zona de business despre Kaizen despre acest management și sigur că va fi o primă idee despre îngemănarea în stilul de management al îmbunătățirii continue a performanței în zona privată, cu, de asemenea, procesele din administrația publică, lucrurile nu stau de diferite. Sunt mici diferențe din punctul de vedere al intenției și voinței de a îmbunătăți continuu performanța umană”, a declarat Julien Bratu, country manager Institutul Kaizen România, la evenimentul de lansare a cărții.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close