Antena 3 CNN RO 3.0 Companiile găsesc tot mai greu angajați români | Conferinţa RO 3.0 ”Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri în Construirea Viitorului“

Companiile găsesc tot mai greu angajați români | Conferinţa RO 3.0 ”Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri în Construirea Viitorului“

În multe domenii, angajații români sunt tot mai greu de găsit, de mulțumit și de păstrat într-o companie. O adevărată revoluție se petrece sub ochii noștri. Piața forței de muncă și provocările viitorului apropiat sunt din ce în ce mai îngrijorătoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   13:45

Antena 3 CNN a organizat unul dintre cele mai spectaculoase evenimente dedicate resursei umane unde s-au întâlnit mari companii cu zeci de mii de angajați.

"Nu este un an în care companiile să își propună să crească foarte mult în zona de beneficii. După niște ani de creștere susținută a salariilor, se poate vedea că au folosit mai mult această parte de beneficii pentru a regla costurile cu forța de muncă. 

Mulți se întreabă cum va arăta modul de lucru. Doar 11% dintre angajatori își propun se păstreze regimul de lucru remote, deși din partea candidaților este un interes fantastic. Un job remote are de 4 ori mai mulți aplicanți  față de un job care îți cere să fii prezent la birou. 

Pentru angajatori contează motivația de a învăța și de a te dezvolta profesional. Angajatorii vor acțiuni concrete. De asemenea, și competențele lingvistice sunt foarte importante. Dacă nu vorbești limba engleză tai din oportunitățile de angajare", a declarat Dragoș Gheban, Manager Partner Catalyst.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul, a organizat, în cadrul proiectului RO 3.0, conferinţa ”Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri în Construirea Viitorului“.


 

×
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close