Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc, după inspecţia cu elicopterul MAI: Zăpada e bună pentru agricultură, nu şi pentru trafic

Emil Boc, după inspecţia cu elicopterul MAI: Zăpada e bună pentru agricultură, nu şi pentru trafic

Emil Boc, după inspecţia cu elicopterul MAI: Zăpada e bună pentru agricultură, nu şi pentru trafic
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    27 Ian 2012   •   17:23

Primul ministru al României a plecat, vineri, în jurul orei 15.00, cu un elicopter MAI, pentru a survola centura Capitalei şi autostrăzile A1 şi A2, blocate de ninsorile şi viscolul din ultimele zile.

În urma inspecţiei efectuate în zonele afectate de fenomenele meteorologice extreme, Emil Boc a declarat că situaţia va reveni la normalitate, dar aceasta presupune să mai treacă o anumită perioadă.

"Zăpada se pare că este foarte bună pentru agricultură, dar nu şi pentru trafic. Viscolul este pe cale să se domolească astfel încât utilajele să îşi poată face datoria, astfel că încet, dar sigur reintrăm în normalitate, dar aceasta mai presupune un anumit interval de timp", a declarat Emil Boc.

 


Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), până sâmbătă, la ora 10.00, în judeţele Constanţa şi Tulcea "vântul va mai prezenta intensificări cu viteză la rafală de 50-60 km/h, viscolind şi troienind zăpada".

În zilele următoare, valorile termice vor continua să scadă, iar vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării, potrivit ANM.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close