Antena 3 CNN Actualitate "S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, dar investigaţiile continuă joi"

"S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, dar investigaţiile continuă joi"

"S-au ridicat probe, s-au făcut fotografii, dar investigaţiile continuă joi"
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iun 2012   •   02:22

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase, a declarat că de la locuinţa lui Adrian Năstase au fost ridicate probe, anchetatorii au făcut fotografii, iar investigaţiile vor continua joi, scrie Mediafax.
   
Cazacu a venit de la Spitalul Floreasca, unde a fost să vadă care este stare lui Năstase, la locuinţa acestuia din strada Zambaccian. El a spus că anchetatorii au ridicat probe de la locuinţa lui Năstase şi au făcut fotografii. Potrivit acestuia, investigaţiile vor continua joi, când anchetatorii vor veni la locuinţa lui Năstase după ce vor anunţa acest lucru.
   
Întrebat dacă poliţiştii i-au salvat viaţa lui Adrian Năstase, Cazacu a răspuns afirmativ.
   
Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".
   
Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost constituită o cauză având ca obiect incidentul petrecut miercuri seară, "cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.
   
"Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian".
   
La locuinţa din Zambaccian a lui Adrian Năstase s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorului şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru efectuarea cercetărilor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close