Antena 3 CNN Show Adela Popescu, de urgență la spital! Ce spune testul pentru coronavirus? Cove va merge astăzi să se testeze

Adela Popescu, de urgență la spital! Ce spune testul pentru coronavirus? Cove va merge astăzi să se testeze

Adela Popescu a vorbit pentru prima dată despre starea ei de sănătate, după ce, în ediția de marți a emisiunii pe care o prezintă, a lipsit din cauza unor probleme de sănătate.

Adela Popescu, de urgență la spital! Ce spune testul pentru coronavirus? Cove va merge astăzi să se testeze
Sursa foto: Facebook / Vorbeste Lumea
de Laura Dinu    |    24 Iun 2020   •   13:38

Marți, realizatoarea emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV a ajuns la spital, din cauza unor probleme la stomac. Aceasta a lipsit de la emisiune, fapt ce a stârnit o mulțime de discuții pe rețelele sociale. 

„După cum vedeţi, scumpa Adeluca nu este nici astăzi alături de mine. Vă povesteam ieri că a avut ceva probleme de sănătate și mulţi aţi fost îngrijoraţi şi aţi întrebat ce face. Cel mai bine este să ne spună chiar ea”, a început Cove emisiunea. 

Adela Popescu a intrat în direct în emisiune, printr-un apel video, prin care a încercat să lămurească lucrurile.

Ce spune rezultatul testului pentru coronavirus

 „De vreo 4 zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizare undeva în partea dreaptă. Pe la 3 dimineaţa când mi-am dat seama că durerea creşte, în niciun caz nu scade, cu toate că luam un tratament așa cum credeam eu,  m-am prezentat la urgenţă și m-au internat.

Se pare că am o ilemită terminală, e o inflamaţie a tubului digestiv. De fapt o inflamația a colonului. Nu știu exact. 

Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul atunci când te internezi este să îţi facă automat un test covid, acesta este rezultatul testului meu, negativ”, a declarat Adela Popescu. 

Cove va merge și el să se testeze pentru coronavirus

Colegul Adelei Popescu, Cove, a declarat că este hotărât să meargă să își facă și el un test pentru coronavirus, pentru a înlătura toate discuțiile. 

Astăzi, după emisiune, fac şi eu testul COVID, şi îl vom prezenta. Ca să nu ne mai vorbească unii şi alţii”.

 

 

×
Subiecte în articol: Adela Popescu cove coronavirus
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close