Antena 3 CNN Show Cântăreața Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan! Artista nu avea voie să conducă pe teritoriul României

Cântăreața Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan! Artista nu avea voie să conducă pe teritoriul României

Cântăreața Xonia a fost prinsă de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan, spun surse Antena 3 CNN. Mai mult decât atât, aceasta nu avea voie să conducă pe teritoriul României.

de Delia Bulgaru    |    23 Iun 2023   •   09:52

Agenții de poliție au oprit-o pe cântăreață pentru un control de rutină, însă au descoperit că femeia consumase și băuturi alcoolice, dar și substanțe interzise. Mai mult decât atât, artista nu deținea un permis de conducere valabil pe teritoriul României. 

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 04:00, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. 

Xonia s-a ales cu dosar penal. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră au oprit, vineri dimineața, în jurul orei 4.00, o mașină condusă de o femeie, pe o stradă din Sectorul 2.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că femeia care conducea autoturismul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise.

De asemenea, aceasta nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest caz a fost deschis dosar penal și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Xonia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close