Antena 3 CNN Show Ce au în comun Sarah Jessica Parker, Paris Hilton, Eva Longoria şi Bruce Willis? Toţi poartă "UGG-uri"

Ce au în comun Sarah Jessica Parker, Paris Hilton, Eva Longoria şi Bruce Willis? Toţi poartă "UGG-uri"

Ce au în comun Sarah Jessica Parker, Paris Hilton, Eva Longoria şi Bruce Willis? Toţi poartă "UGG-uri"
Sursa foto: Foto: uggsforcheapreviews.com
14 Ian 2012   •   18:32
Au cucerit Australia şi apoi lumea. Cizmele imblanite incaltate si iarna dar si vara au revoluţionat moda şi acum sunt purtate cu mândrie atât de vedetele de la Hollywood cât şi de oamenii simpli. Din New York si pana la Bucureşti sunt peste tot. De succesul lor se bucură şi comercianţii din România care vând cel mai bine modele contrafăcute.

Sarah Jessica Parker le poartă şi l-a încălţat la fel şi pe băieţelul ei. Paris, Hilton, Eva Longoria, Jeniffer Aniston şi Kate Moss sunt şi ele adeptele cizmelor cu piele moale afară şi blană pufoasă pe dinăuntru. Sunt purtate şi de Leonardo di Caprio, Brad Pitt sau Bruce Willis. După ce a apărut alături de vedete în revistele mondene, încălţămintea a devenit un fenomen şi pe You Tube, unde fanii din lumea întreagă se laudă cu noile achiziţii.
 


Cu doar câţiva ani în urmă, microbul a lovit şi România. Acum aproape că toate tinerele sunt încălţate cu invenţia cu origini australiene.

Clienţii au de unde alege: “UGG-urile” vin în toate culorile posibile, pentru femei, bărbaţi şi copii. Important este ca atunci când le cumperi să fi atent la detalii.

Cizmele trebuie să aibă emblema firmei pe talpă, certificat de garanţie şi să să fie ambalate într-o cutie bej cu un soare desenat pe centru şi adresa siteului scrisă pe lateral.

Popularitatea cizmelor a dus şi la apariţia fabricilor pirat care fac astfel de încălţăminte contrafăcută. În Bucureşti sunt comercializate cu succes în marile magazine din centru. Eticheta este aceeaşi, calitatea nu.

Aceleaşi cizme sunt vândute şi în centrele comerciale de la periferia Bucureştiului, doar că aici pe etichetă găsim scris OGM sau UOG, iar comercianţii recunosc că încăţările sunt din materiale sintetice. Bilanţul din 2010 al producătorului original arată că încălţămintea confortabilă a produs aproape 664.000 de dolari.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close