Antena 3 CNN Show Celebru fiu de politician, imagini controversate pe yacht alături de Daniela Crudu - GALERIE FOTO

Celebru fiu de politician, imagini controversate pe yacht alături de Daniela Crudu - GALERIE FOTO

Fiul politicianului Nicolae Bădălău, Gabi Bădălău, pare a lăsa în urmă problemele din mariajul său cu Claudia Pătrășcanu. Aflat în plin proces cu aceasta pentru custodia celor doi copii, dar și pentru partaj, Gabi Bădălău se distrează într-o vacanță romantică, pe un superb yacht.

Celebru fiu de politician, imagini controversate pe yacht alături de Daniela Crudu - GALERIE FOTO
11 Aug 2020   •   08:10

Mai mult, în escapada romantică de pe vas s-ar fi aflat și Daniela Crudu. Cei doi au fost trădați de imaginile pe care ei înșiși le-au postat pe rețelele de socializare. Deși ei au fost deosebit de discreți, cei care au fost atenți au pus cap la cap detaliile și i-au deconspirat.

Prima care s-a dat de gol a fost Daniela Crudu care a postat mai multe clipuri video în care le arată urmăritorilor săi unde a ales să se distreze. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu leopard, Daniela nu se sfiește să le arate fanilor săi viața de lux pe care o duce.

Război între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

De cealaltă parte, Gabi Bădălău a postat pe Instagram doar o fotografie cu peisajul văzut de pe yacht, dar și cu câteva smochine delicioase. A fost însă suficient ca internauții să pună totul cap la cap. Între Gabi Bădălău și fosta soție, Claudia Pătrășcanu, a izbucnit un adevărat război. Acesta se află în plin proces cu artista și se luptă amândoi în instanță pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Bădălău jr. că nu se îngrijește de acordarea pensiei alimentare și că nu i-a lăsat nici casa și nici alte bunuri. Nici Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și violentă la adresa lui și că nu se poate discuta cu ea.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close