Antena 3 CNN Show Ea este femeia care primește milioane de euro de fiecare dată când soțul ei o înșală

Ea este femeia care primește milioane de euro de fiecare dată când soțul ei o înșală

O femeie din Argentina primește milioane de euro dacă soțul său o înșală. Bărbatul său a avut cel puțin 200 de partenere.

Ea este femeia care primește milioane de euro de fiecare dată când soțul ei o înșală
Sursa foto: Instagram | Wanda Nara
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2024   •   18:12

Wanda Nara este din Argentina și este model, prezentator de televiziune și impresar în sport. Aceasta are 37 de ani și este căsătorită cu fotbalistul Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani. Cei doi se apropie de marcarea a 10 ani de căsnicie în vara anului 2024.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe fotografii cu Wanda Nara și soțul său

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, căsnicia lor a fost marcată de numeroase momente critice, fiind la un pas de desfacere în mai multe rânduri. Wanda a declarat în repetate rânduri intenția de a divorța, cauzată de multiplele infidelități ale soțului ei.

Citește și: Ea este femeia împușcată de soțul său român, într-un coafor din Ruse. Bărbatul și-a luat zilele și a lăsat doi copii orfani în urmă

Cu toate acestea, Icardi, care în prezent joacă pentru Galatasaray, a reușit de fiecare dată să o convingă să renunțe la această decizie. Potrivit declarațiilor jurnalistului Jorge Lanata, preluate de publicația Marca, Wanda Nara ar fi impus o condiție financiară substanțială în cazul infidelităților soțului său.

Se pare că Icardi a fost constrâns să semneze un contract care stipulează plata a câteva milioane de euro Wandei Nara de fiecare dată când acesta comite un act de infidelitate. Conform sursei citate, aceste condiții sunt clar specificate în contract.

Deși suma implicată este considerabilă, acest aspect nu pare să fie o problemă majoră pentru Icardi, având în vedere că averea sa este estimată la aproximativ 90 de milioane de euro.

"200 de femei au fost cu el înaintea mea, dar după mine a fost o distrugere totală. Nimeni nu l-a mai folosit de atunci. Avea patru telefoane mobile pentru a-și organiza aventurile amoroase pe continente.

Era un adevărat haos. Un telefon era folosit pentru apelurile importante, de la conducerea clubului, în timp ce celelalte erau dedicate femeilor. La un moment dat, am găsit telefoanele și le-am aruncat în apă. El a început să răstoarne casa în căutarea lor, iar eu chiar l-am ajutat, dar nu le-a mai găsit”, a relatat Nara, conform presei americane, potrivit marca.com.

×
Subiecte în articol: milioane euro înşelare
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close