Antena 3 CNN Show Gina Pistol, plină de vânătăi pe o rețea socială. ”Mă doare!”

Gina Pistol, plină de vânătăi pe o rețea socială. ”Mă doare!”

Gina Pistol a publicat în mediul online câteva imagini, plină de vânătăi, și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Gina Pistol, plină de vânătăi pe o rețea socială. ”Mă doare!”
Sursa foto: Instagram / Gina Pistol
de Laura Dinu    |    10 Noi 2020   •   15:55

”Cum să cad mă... ca mămăliga? Cum? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a întâmplat... în urmă cu 20 și ceva de ani. Eram copil... și atunci când cădeam eram supărată pe mine. 

Fix ca o mămăligă când o răstorni pe blat. Așa am căzut eu. Vedeam totul în slow motion, vedeam cum se apropie asfaltul, cum mă apropii eu de asfalt. Și nu am putut să mă reechilibrez. 

Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. Oricum a fost nasol momentul.

Când am spus că mă doare… uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”, s-a plâns vedeta pe Instagram.

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre sarcină: ''Mie doctorii nu mi-au dat şanse şi tocmai asta a fost surpriza!''

"Noi acum înseamnă TREI!" Aşa au decis Gina Pistol şi Smiley să le spună fanilor că vor deveni părinţi. Cu lacrimi în ochi, cele două vedete spun că sunt fericite şi ca încep să contureze un ''Acasă'' al lor. Într-un interviu postat pe YouTube, cei doi au vorbit despre emoţia aflării veştii şi despre planurile lor de viitor.

''Mie doctorii nu mi-au dat şanse şi tocmai asta a fost surpriza. Mi-era somn, nu ştiam toate lucrururile astea!''

Nu ştiam cum este să fii însărcinată. Eu le-am pus din cauza oboselii, pentru că filmam foarte mult în perioada aia. Eu asta am crezut că este. De fapt eram însărcinată şi nu ştiam lucurul ăsta, tocmai pentru că doctorii mi-au spus că nu am şanse să răman însărcinată şi uite că Dumnezeu a avut alt plan. Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur. Şi când ai crezut? Când i-am auzit prima oară inimioara bătând. Atunci. Atunci a fost momentul când mi-a fugit pământul de sub picioare în sensul bun. Pentru că era confirmarea că gata'', a spus vedeta de televiziune.

Gina Pistol a vorbit şi despre cum a decis să-i dea vestea cea mare lui Smiley

''Am făcut un test de sarcină, ieşise o linie perfectă una mai puţin, mai ştearsă. Eu am crezut că nu am făcut ceva bine. Şi am aşteptat o zi întreagă, am fost la filmări, am avut o zi grea la filmare, am ajuns acasă. Voiai să dormi şi ţi-am zis să nu te culci că vreau să vb ceva. Da. Dar tu ai simţit ceva când ţi-am zis asta? Te-ai gândit? Ce te-ai gândit? S-ar putea. Zi, te-ai gândit. Da, m-am gândit. Am luat testul de sarcină şi i-am zis lui Andrei: Cred că sunt însărcinată. Şi ne uitam unul la altul şi râdeam. Am râs că era. Nu ştiu cum să îmi explic trăirea aia pe care am avut-o atunci. Fericire. Da, dar mi.era frică. Ne uitam unul la altul şi râdeam'', povesteşte vedeta.

Smiley mărturiseşte că a fost extrem de emoţionat când a aflat că va avea o fetiţă.

''M-am emoţionat mai tare cumva. Tot timpul le spuneam prietenilor, că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Taţii de fete devin foarte sensibili la fete, adică e foarte greu să îi refuzi ceva. Eşti victimă totală. E un om pentru care voi face orice'', a spus cântăreţul în interviul publicat ieri, pe canalul lui de YouTube.

 

×
Subiecte în articol: Gina Pistol vanatai
Parteneri
Criză în Kosovo: zeci de sârbi înarmați sunt asediaţi într-o biserică
x close