Antena 3 Show EXCLUSIV. Cine este iubita secretă din viaţa lui Cătălin Botezatu. "Ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe"

EXCLUSIV. Cine este iubita secretă din viaţa lui Cătălin Botezatu. "Ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe"

de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   13:47
EXCLUSIV. Cine este iubita secretă din viaţa lui Cătălin Botezatu. "Ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe"
Sursa foto: Hepta

Celebrul designer Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri în exclusivitate, la Antena 3, despre iubita sa secretă, dar şi despre femeia pe care spune că nu poate să o uite niciodată.

"E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon (...) Este foarte tânără şi este roşcată", a spus Cătălin Botezatu, vineri, la emisiunea Show Blitz, de la Antena 3.

Întrebat dacă ne poate surprinde cu o căsătorie, Botezatu a răspuns: "Nu ştiu, poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe (...).

Botezatu: Marea mea dragoste e în Germania. Ne-am despărţit, dar şi acum sunt îndrăgostit de ea

Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (...) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată", a mărturisit creatorul de modă.

Cine este iubita secretă din viaţa lui Botezatu

Cât despre afacerile lui, designerul spune că nu stă bine la acest capitol, deoarece criza generată de pandemia COVID se resimte şi în conturile sale. 

"În pandemia asta, depind de mine foarte mulţi oameni şi nu ştiu pe unde să scot cămaşa", a mai spus Cătălin Botezatu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close