Antena 3 CNN Show Iubitul Iuliei Vântur, actorul Salman Khan, la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un şarpe veninos

Iubitul Iuliei Vântur, actorul Salman Khan, la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un şarpe veninos

Salman Khan, unul dintre marii actori ai Bollywood-ului, a anunțat că a supraviețuit luni unei mușcături de șarpe, transmite AFP. El este cunoscut în România nu numai datorită carierei cinematografice, dar și pentru relația cu Iulia Vântur.

Iubitul Iuliei Vântur, actorul Salman Khan, la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un şarpe veninos
de Alexandra Dima    |    28 Dec 2021   •   15:55

Salman Khan a declarat presei că a fost mușcat în două reprize de un șarpe pe care încerca să îl alunge din locuinţa sa de la țară, de lângă Mumbai.

Înarmat cu un băț, "am ridicat ușor șarpele și l-am scos afară, apoi acesta s-a înfășurat în jurul bățului și a început să urce în sus. Sătenii au început imediat "să strige 'spital, spital, spital, spital' (...) Era atâta agitație, șarpele era puțin veninos și m-a mușcat din nou".

Odată ajuns la spital, actorului i s-a administrat un ser anti-venin, înainte de a fi ținut sub observație și iar după după șase ore a fost externat.

Khan afirmat că șarpele care l-a mușcat a fost eliberat în junglă.

Anual, India înregistrează aproximativ 58.000 de decese cauzate de mușcături de șarpe, potrivit unui studiu publicat în 2020.

Salman Khan supranumit şi "Băiatul rău" al cinematografiei indiene, este una dintre cele mai mari celebrități de la Bollywood. El a fost condamnat pentru moartea unui om al străzii pe care l-a lovit cu mașina sa în 2002, dar ulterior a fost achitat. În 2018, actorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea ilegală a unor animale protejate în urmă cu 20 de ani, însă el a negat continuu această acuzație.

Iulia Vântur a apărut recent în public alături de Salman Khan, iubitul ei. Actrița se află în India, după ce o perioadă bună din acest an s-a aflat în România. La începutul lunii noiembrie, Salman Khan a venit alături de Iulia Vântur la petrecerea dată de fratele său, Sohail Khan, în cinstea sărbătorii Diwali. 

 

 

×
Subiecte în articol: Iulia Vantur Salman Khan
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close